Video, ktoré videli milióny! Žena desila šokovaných ľudí telekinézou

V pondelok večer mala v USA svetovú premiéru hororová psychodráma Carrie. No kým diváci v kinách si na film budú musieť ešte pár dní počkať, svet internetu ovládlo "šokujúce" video.

08.10.2013 21:18
telekineza Foto:
Záber z virálneho video, ktoré sa končí reklamou na horor Carrie.
debata (1)

Reč je o klipe, ktorý vznikol v jednej z newyorských kaviarní a v ktorom za účasti najatých hercov zohrali scénku ako vystrihnutú z legendárneho hororu podľa knihy Stephena Kinga. Carrie je dievča s telekinetickými schopnosťami, ktoré vo vypätých situáciach prestáva ovládať. Rovnako, ako sa prestala ovládať dievčina v kaviarni, ktorej muž od vedľajšieho stola nechtiac vylial kávu na laptop a dôležité papiere.

Hoci obaja aktéri boli najatí a s nimi aj niekoľko spolusediacich v tej časti kaviarne, kde sa nachádzali, zvyšok hostí prúdiacich do občerstvovacieho zariadenia o ničom netušil. A nemohol si ani všimnúť lanko, ktoré muža vytiahlo na stenu, keď sa „telekinetická“ zákazníčka rozzúrila.

V momentoch, keď bez dotyku začala odsúvať od seba stoly a potom výkrikom zhadzovala obrazy a knihy z políc, zachytáva kamera zdesených a šokovaných zákazníkov. Všetko sú to však pripravené triky, ktoré ovláda systém laniek či páčok.

Hlavné úlohy v remaku filmu Carrie stvárnili...
Vo filme Carrie si zahrala aj herečka Judy Greer.
+2Herečka Chloe Moretz si na premiéru obliekla...

Virálne video, ktoré si len za 24 hodín pozrelo vyše tri milióny internetových užívateľov, sa však končí reklamou na horor Carrie – remake slávneho hororu z roku 1976 a jeho význam je celkom jasný. Dobrá reklama, čo poviete?

V novom spracovaní si zahrala titulnú rolu Chloe Moretz a rolu jej matky Julianne Moore. Galériu z premiéry, ale aj video si môžete pozrieť vyššie.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Carrie #virálne video #teleinetická kaviareň

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...