Claire Danes o materstve: Plačem od šťastia!

V decembri minulého roka priviedla herečka Claire Danes (34) na svet svoje prvé dieťa: malú Cyrus.

15.10.2013 08:00
Claire Danes Foto: ,
Herečka Claire Danes.
debata

Odvtedy si užíva materstvo plnými dúškami. V rozhovore pre britský magazín OK! odhalila, že býva taká nadšená, že plače.

„Som plná radosti a neviazanosti, tak by som popísala svoju rolu matky. Som schopná nepretržite plakať, lebo je to také krásne,“ povedala ďalej Danes. Dostať kariéru a rodinu pod jednu „strechu“ nie je pre herečku, ktorá práve točí ďalšie časti seriálu Homeland, žiaden problém. „Je oveľa jednoduchšie starať sa o dieťa a zároveň pracovať, ako pracovať počas tehotenstva,“ povedala blonďavá krásavica britskému magazínu. Okrem materstva si teraz môže užívať aj rolu v seriáli. „Užívam si túto novú kapitolu v mojom živote.“

Šťastná je aj vďaka manželovi Hughovi Dancymu (38), za ktorého je vydatá od septembra 2009. Odkedy je po jeho boku, odrazu všetko dostalo zmysel. „Je to, ako keď stretnete tú pravú osobu, cítite sa úplne pohodlne. Všetko má zrazu význam a nad ničím nemusíte uvažovať – napríklad, prečo to tak dobre funguje. Prečo? Lebo tým veciam sa tak dobre darí, keď sú spolu,“ povedala 34-ročná žena o svojom šťastí s Hughom Dancym.

debata chyba
Viac na túto tému: #Claire Danes #šťastné materstvo

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...