To sa jej ani nesnívalo! Jon Bon Jovi odviedol fanúšičku k oltáru

Americký spevák Jon Bon Jovi odviedol k oltáru fanúšičku Branku Delicovú.

15.10.2013 10:46
debata
Spevák a hudobník Jon Bon Jovi sa zhovára s... Foto: Facebook
Jon Bon Jovi odviedol fanúšičku k oltáru Spevák a hudobník Jon Bon Jovi sa zhovára s fanúšičkou Brankou Delicovou. O pár minút ju vzal k oltáru.

Tridsaťštyriročná Austrálčanka je hudobníkovou veľkou obdivovateľkou. V auguste založila webovú stránku, prostredníctvom ktorej Joviho poprosila, aby ju odviedol k oltáru, kde na ňu čakal jej už terajší manžel Gonzalo „Gonzo“ Cladera.

„Branka si po celý život myslela, že jej manželom bude Jon Bon Jovi. Teraz má 34 rokov a uvedomila si, že sa to nestane, takže prijala žiadosť o ruku od Gonza,“ napísali.

Obrad sa konal v The Graceland Chapel v Las Vegas, teda na tom istom mieste, kde si 51-ročný hudobník pred 24 rokmi zobral za manželku Dorotheu Hurley. Spevák mal v ten istý deň v Las Vegas koncert a preto si Delic myslela, že by sa jej sen mohol splniť.

„Bon Jovi, prosíme ťa, sprav to. Máš dostatok času, aby si pred koncertom prišiel a odprevadil ju k oltáru,“ žiadali muzikanta na stránke bonjoviwalkme­downtheaisle.com. Hudobník neskôr novomanželom zablahoželal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Gratulujem. Nech máte s Gonzalom šťastný život plný lásky a spoločných spomienok,“ vyjadril sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jon Bon Jovi #svedok #priviesť k oltáru

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...