Hugh Jackman získal peniaze pre charitu. Takmer dva milióny!

Austrálskemu hercovi Hughovi Jackmanovi sa v deň jeho 45. narodenín podarilo vyzbierať 1,85 milióna amerických dolárov (v prepočte zhruba 1,4 milióna eur).

16.10.2013 14:07
Hugh Jackman Foto: ,
Herec Hugh Jackman je vždy k fanúšikom veľmi milý.
debata

V hollywoodskom Dolby Theatre totiž pri tejto príležitosti 12. októbra zorganizoval benefičné predstavenie. Šou One Night Only navštívilo asi 4 500 hostí, medzi ktorými boli aj hviezdy ako herec Tom Cruise, herečka Cybill Shepherd a režisér Bryan Singer.

Na pódiu sa herec predstavil spolu so sedemnásťčlenným orchestrom. V ich sprievode spieval, tancoval a rozprával príbehy. „Je to asi najviac narcistický spôsob ako možno stráviť narodeniny. Vybral som si obľúbené pesničky a rozprával som príbehy o svojom živote,“ povedal neskôr.

Program bol variáciou Jackmanovej broadwayskej šou s osobnými príbehmi, niekoľkými filmovými klipmi a výberom z klasických hollywoodskych muzikálov. Jackman počas neho predviedol známu stepovú scénu z muzikálu Spievanie v daždi. Rozprával tiež o svojej rodine, piesňou vzdal úctu svojej manželke a predstavil tiež hudbu a obrázky rodnej Austrálie. „Byť dnes večer tu, podporiť túto vec, bolo v každom ohľade úžasné,“ zhodnotil.

Podujatie vyvrcholilo aukciou, počas ktorej Jackman vydražil elektrické auto, pár Wolverinových pazúrov a dve prepotené tielka, ktoré mal v ten večer na sebe. Za každé ich noví majitelia alebo majiteľky zaplatili jedenásťtisíc amerických dolárov (v prepočte zhruba osemtisíc eur).

Zisk z predstavenia poputuje na konto nadácie zábavného priemyslu Motion Picture and Television Fund, ktorá zabezpečuje zdravotnú starostlivosť, finančnú pomoc a ubytovanie pre seniorov. Jackman uviedol, že si túto charitu zvolil preto, že bezpodmienečne podáva pomocnú ruku rovnako ako rodina.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #milióny #charita

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...