Kim Kardashian úspešne chudne. Pomohla jej kritika pod čiernu zem?

Americká televízna celebrita Kim Kardashian (33) nabrala po pôrode dcérky North nejaké tie kilá.

25.10.2013 17:00
Hudobník Kanye West a jeho partnerka Kim... Foto: ,
Kardashian má v raperovi oporu. Aj pri chudnutí.
debata

Ako to už býva, musela si kvôli tomu vypočuť dosť veľa negatívnej kritiky. Jeden kritik ju za jej tehotenské kilá „totálne zničil“, ako povedala Kim Kardashian v rozhovore pre britský denník The Sun.

„Od júna som menej športovala, ale len preto, že som bola príliš zaneprázdnená dcérou a nechcela som ju nechať samu,“ objasnila priateľka rapera Kanyeho Westa (36) svoje ťažkosti s nadváhou. Potom však objavila nízkosacharidovú Atkinsonovu diétu. „Vždy som mala miernu nadváhu, ktorej som sa chcela zbaviť. Atkinsonova diéta mi vyhovuje, hlavne vďaka nej nemám potrebu napchávať sa a necítim vlčí hlad.“ Pripomeňme, že u nej funguje až tak ukážkovo, že počas troch mesiacov sa jej podarilo zhodiť neuveriteľných 25 kilogramov.

Atkinsonova diéta dostala meno podľa jej objaviteľa Roberta Atkinsona. Jej prioritou je zníženie príjmu sacharidov. Ale nielen diéta, aj priateľ Kanye West sa postaral o Kardashianovej novozískané sebavedomie. Povzbudil ju, aby sa cítila dobre – bez ohľadu na to, koľko váži.

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Kim Kardashian #Atkinsonova diéta

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...