Mirgová a Suvereno zverejnili charitatívny klip. Rozplače vás!

Slovenská speváčka Dominika Mirgová a rapper Suvereno zverejnili videoklip k piesni Musím mať nádej.

23.10.2013 19:14
Dominika Mirgová Foto:
Slovenská speváčka Dominika Mirgová.
debata

Skladbu nahrali na podporu onkologických pacientov a pacientok, ktorí si v klipe zahrali spoločne s rodičmi a s personálom z detského transplantačného oddelenia a z kliniky detskej hematológie a onkológie z bratislavských Kramárov.

„Bola som ich pozrieť pár dní po nakrúcaní. Boli úžasní, počula som len samé chvály na budúcich hercov a herečky. Veľmi sa teším, že som mohla byť súčasťou takéhoto projektu spoločne so Suverenom, s ktorým už máme viacero spoločných piesní, ale obaja sme sa zhodli, že táto je najlepšia,“ povedala Mirgová, ktorá sa pri pozeraní videa neubránila slzám.

„Neplakala som preto, že je to smutné. Naopak, z toho videa, z tých detí, z tých pohľadov naozaj cítiť nádej a tá má obrovskú silu. Úplne ma premohla a vždy, keď si video znova pustím, mám zimomriavky,“ dodala.

Charitatívny projekt vymyslel spevák Miro Jaroš. „Inšpirovalo ma video, ktoré nakrútili niekde v USA na pieseň Stronger. S Nadáciou Kvapka nádeje sme sa dohodli, že vytvoríme niečo podobné, čo priblíži verejnosti skutočný život v nemocniciach a zároveň to malých pacientov podporí. Pri písaní textu som sa snažil vžiť do ich pocitov,“ vysvetlil Jaroš.

Nadšenie z projektu netají ani Štefan Bernát z Nadácie Kvapka nádeje. „Sme naozaj nadšení, že Dominika a Suvereno prejavili ochotu a snahu pomôcť a bez nároku na odmenu nahrali túto skladbu. Obrovská vďaka patrí Mirovi Jarošovi, ktorý projekt vymyslel, zrealizoval a dlhodobo podporuje naše charitatívne aktivity. Kúpou tejto skladby možno prispieť na pomoc detskej onkológii na Slovensku. V mene detských onkologických pacientov vám zo srdca ďakujeme,“ vyjadril sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #onkológia #video #Dominika Mirgová #Suvereno #Kvapka nádeje

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...