Z kamarátstva láska! Ewa Farna randí s kolegom z kapely

Česká speváčka Ewa Farna má nového priateľa. Tvorí pár s gitaristom jej kapely Martinom Chobotom.

05.11.2013 13:00
Ewa Farna Foto:
Speváčka a porotkyňa Ewa Farna.
debata

Dvojicu odfotografovali v Poľski paparazzovia a tak sa speváčka rozhodla informovať fanúšikov o novom vzťahu na sociálnej sieti Facebook, pre Pravda.sk prezradila, že je to pre ňu neuveriteľné.

„S Martinom hrám štyri roky v kapele a je to skrátka rodina. Je to môj najlepší priateľ, žijeme štyri roky v dodávkach – poznáme sa v najhorších situáciach – zažila som ho spoteného po koncerte až po rozospatého v aute. Poznám všetky jeho bývalé priateľky,“ uviedla Farna.

„Je neskutočné, že po tak dlhej dobe sa náš vzťah prerodil. Sme kamoši, smejeme sa od rána do večera a môžeme byť len spolu a je nám dobre,“ zhodnotila speváčka a porotkyňa Superstar.

Ako priznala, má za sebou niekoľko vzťahov na diaľku. „Môj prvý chlapec, s ktorým som bola pár rokov, bol tiež z kapely. Ale to som bola veľmi mladá, tam boli aj iné problémy. Potom som chodila s Tomášom Klusom a to stroskotalo kvôli času. Som rada, že teraz mám konečne priateľa, ktorý je so mnou a nie je to vzťah na diaľku. Také fungovanie ma už hrozne vyčerpávalo,“ vysvetlila Farna.

Netrúfa si odhadovať, či láska s kolegom vydrží, alebo nie. „Dúfam to, ale to asi na začiatku vzťahu každý,“ konštatovala. Ewa Farna sa už o pár dní predstaví na svojom samostatnom slovenskom koncerte, kde jej bude predskokankou Sabína Křováková zo Superstar.

Rozhovor s Farnou o koncertovaní, novom albume, ale aj kariére, ktorá sa začala už v školskom veku prinesieme v najbližších dňoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľ #Ewa Farna #kolega z kapely

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...