Láska medzi Scherzingerovou a Hamiltonom sa ešte neskončila!

Raz spolu, raz od seba - prvýkrát sa rozišli v júli tohto roka. Dlho im to však nevydržalo.

07.11.2013 08:00
Americká speváčka Nicole Scherzinger so svojím... Foto: ,
Americká speváčka Nicole Scherzinger so svojím partnerom - pilotom F1 Lewisom Hamiltonom.
debata

Cez média oznamovali, že bez seba nevydržia a hoci sú obaja kariéristi a pracovne totálne vyťažení, urobia všetko preto, aby sa dopracovali ku kompromisu.

Teraz sa vyrojili aj ďalšie možné príčiny ich rozchodu. Kameňom úrazu vraj bol potomok. Kým Nicole Scherzinger (35) už túži po bábätku a biologické hodiny jej bijú ako divé, pilot Formuly 1 Lewis Hamilton (28) na takýto krok ešte evidentne pripravený nebol. Znamenalo to preňho záväzok, ktorého sa desil.

Ako však uviedol svedok pre časopis Star, Lewis Hamilton nad tým celý čas rozmýšľal. A dospel k tomu, že Nicole Scherzinger chce jednoznačne späť. „Lewis Nicole povedal, že chce dať vzťahu ďalšiu šancu – a ak spolu vydržia pol roka, bude súhlasiť aj s dieťaťom,“ dodal svedok.

Boli to vraj slová, na ktoré čakala Nicole Scherzinger roky. „Mať vlastnú rodinu je pre ňu veľmi dôležité. Síce nevie, prečo Lewis zmenil názor, ale je šťastná, že konečne chcú obaja to isté. Hamilton je na tom podobne. "Lewis vie, že by bolo hlúpe stratiť Nicole len kvôli tomu, že ešte nechce deti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #Nicole Scherzinger

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...