Tajomstvo Michelle Hunzikerovej: Otec alkoholik

Michelle Hunziker našla zmysel života. To však neznamená, že aj ona si v minulosti nemusela prejsť čiernym obdobím, obdobia v jej živote neboli len ružové.

11.11.2013 10:00
Michelle Hunziker Foto:
Plavovlasá moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Prednedávnom porodila Michelle Hunziker (36) druhú dcéru, malú Sole. A po svojom boku má modelka a moderátorka pravého muža, Tomasa Trussardiho (30). Najnovšie talianskemu časopisu Gente v rozhovore prezradila, že jej minulosť nebola vždy ružová.

So svojím otcom Rudolfom (zomrel v roku 2001) mala blondína zvláštny vzťah. „Bol mojím hrdinom. Bol duchovný a veľmi citlivý. Veľmi rád maľoval, milovala som s ním dlhé prechádzky,“ vysvetlila Michelle. Ale malo to svoje ale. Hunzikerovej otec bol totiž alkoholik. „Vždy, keď sa napil, bol z neho úplne iný človek,“ zaspomínala si 36-ročná žena. Komplikovaný vzťah s otcom vraj ovplyvnil aj jej milostný život.

„Možno rodinné záležitosti boli tiež dôvodom, prečo pre ňa nebolo ľahké nájsť toho pravého muža,“ špekuľuje čerstvá dvojnásobná mama. Predtým, ako stretla svojho snúbenca, Solinho otca Tomasa Trussardiho, zaujímala sa o len o nesprávnych mužov. „Kým som ho stretla, priťahovala som mužov, ktorí boli krehkí a komplikovaní. Nepotrebovala som psychológa, aby som pochopila, že som túžila po otcovi.“

Medzičasom sa však táto túžba vyparila. Vtedy stretla Michelle toho pravého. A je s ním taká šťastná, ako doteraz s nikým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pravý muž #Michelle Hunziker #alkoholik

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...