Johnny Galecki po prvý raz prehovoril o vzťahu s Kaley Cuoco

Americký herec Johnny Galecki prehovoril o vzťahu s herečkou Kaley Cuoco.

09.11.2013 14:50
Kaley Cuoco Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco.
debata

V rozhovore pre decembrové číslo magazínu CBS Watch! prezradil, prečo o vzťahu doteraz mlčal. „Nerád o tom rozprávam. A nie je to preto, že by som sa snažil byť tajomný. Sme stále dobrými priateľmi. Kaley nie je len moja expriateľka, je súčasťou môjho života,“ uviedol Galecki. Detaily o vzťahu vraj nezverejňoval aj preto, aby tým neodviedol pozornosť od diania v seriáli Teória veľkého tresku (2007), v ktorom sú si ako Leonard a Penny veľmi blízki. „Obávam sa iba, že to naruší to, ako ľudia vnímajú Leonarda a Penny,“ vysvetlil Galecki.

Na rozdiel od Galeckiho, Cuoco porozprávala o vzájomnom vzťahu magazínu CBS Watch! už v septembri 2010. „Randili sme takmer dva roky. Bola to významná časť môjho života a nikto o tom nevedel. Toto je prvý raz v živote, čo o tom hovorím. Bol to nádherný vzťah, no nikdy sme o ňom neprehovorili ani slovo a nikam sme spolu nešli,“ prezradila vtedy herečka. „Správali sme sa veľmi ochranársky k sebe aj šou, nechceli sme, aby to čokoľvek zničilo,“ dodala. Cuoco tiež priznala, že práve toto tajnostkárske správanie bolo jedným z dôvodov rozchodu. „Vedeli sme, že nie sme stvorení, aby sme boli spolu. Akceptovali sme to a povedali sme si ‚Pozri, ak sa niekedy rozídeme, zachováme sa profesionálne.‘ Som rada, že to bolo vzájomné rozhodnutie a že nie je medzi nami nenávisť. Boli sme svedkami, ako sa niečo podobné stalo v iných šou,“ dodala seriálová hviezda.

Od odhalenia rozchodu sa už obaja herci ukázali na verejnosti s novými partnermi. Cuoco sa v septembri po troch mesiacoch randenia zasnúbila s tenisovým hráčom Ryanom Sweetingom. Galecki zase od marca 2012 randí s americkou herečkou Kelli Garner. Oba páry sa v septembri zúčastnili udeľovaní 65. Primetime Emmy Awards, kde dokonca sedeli vedľa seba.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Kaley Cuoco #Johnny Galecki

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....