David Beckham má hlavu v smútku. Zomrela mu stará mama

Tieto dni sú pre bývalého futbalistu Davida Beckhama a jeho rodinu čierne. Jeho milovaná stará mama Peggy zomrela 8. novembra na dôsledky mŕtvice.

12.11.2013 08:00
Formula, Singapur Foto: ,
David Beckham.
debata

Futbalová hviezda David Beckham (38) tomu stále nemôže uveriť. Jeho stará mama Peggy (83) zomrela po dlhej chorobe v opatrovateľskom dome. Odkedy utrpela mŕtvicu, bola pod drobnohľadom. Ostatné dva roky strávila v londýnskom ústave, Beckhamovci ju však pravidelne navštevovali.

Ako prezradil svedok britskému časopisu People, Beckhamova starká už bola na prístrojoch, no žiaľ, v piatok v skorých ranných hodinách odišla na druhý svet. Pre všetkých to bola veľká rana. Najviac znepokojila správa o jej smrti predsa len jej vnuka Davida.

Svedok ďalej prezradil: „David je otrasený, mal k nej veľmi blízko. S Peggy sa často zhováral a celá rodina za touto úžasnou ženou momentálne smúti.“ Bývalý futbalista nestratil len člena rodiny, ale aj dôležitú osobu vo svojom živote. Už v roku 2009 prežil šok, keď sa musel rozlúčiť so svojim dedkom Josephom. S ním dokonca zdieľal futbalové nadšenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #úmrtie

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...