To bola rýchlovka! Exfrajer Kylie Minogueovej už má náhradu!

Až príliš rýchlo. Len dva týždne po rozchode si ex austrálskej speváčky Kylie Minogueovej (45) našiel náhradu, ako napísal britský časopis Closer.

13.11.2013 09:00
Kylie Minogue Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue.
debata

A to si ešte speváčka robila nádeje, že sa k nej španielsky model Andrés Velencoso (35) snáď vráti. Koniec koncov, pár tvorili päť rokov. Dôvodom rozchodu bola údajne Španielova rodina. Skrátka, speváčka jej nevyhovovala.

Nová žena po boku Andrésa Velencosa by mala byť španielska herečka Ursula Corbero (24). Známy Kylie Minoguovej časopisu povedal: „Kylie je pohoršená, že Andrés už má novú priateľku. Je priam šokovaná. Myslela si, že si ho o pár týždňov či mesiacov znova získa. Cíti sa zradená.“ Uvažuje dokonca vraj aj o tom, či ju s novou partnerkou nepodvádzal.

Aspoň, že má komu Kylie plakať na ramene. A tou oporou je jej sestra Danii Minogue (42). Tá sa minulý rok rozišla so svojím priateľom, hráčom rugby Krisom Smithom (35), s ktorým má syna. Po piatich mesiacoch mal už aj on novú priateľku. „Danii je veľkorysá. Aj preto, že ju postretlo niečo podobné, vie pochopiť, čo Kylie v týchto dňoch prežíva. Chápe jej hnev aj neistotu, ktorá do jej života prišla s touto správou,“ povedal ďalej svedok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylie Minogue #exfrajer #náhrada

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...