Kerry Washington: Nestala som sa herečkou pre titulné strany

Herečku Kerry Washingtonovú považovali za jednu z horúcich favoritiek na zisk ceny Emmy. Hoci ju nedostala, jej účinkovanie v seriáli Scandal jej prinieslo viac popularity ako filmové snímky.

13.11.2013 17:15
Kerry Washington Foto: ,
Herečka Kerry Washington.
debata

V rozhovore pre magazín Lucky sa 36-ročná hviezda priznala, že aj v prípade seriálovej práce je nutné uvedomiť si, že v bežnom živote je celkom iná žena. Na svoju hrdinku Oliviu, ktorá rieši kauzy v najvyššej politike, sa vraj neponáša povahou, ani fyzicky.

„Myslím si, že porovnávať sa s nejakým seriálovým charakterom je skutočne nebezpečné. Dokonca aj pre mňa. Keď ráno o štvrtej vstanem, rozhodne nevyzerám ako Olivia. A na pľaci je na to zamestnaný jeden človek – chodí za mnou všade so štetcom a pudrenkou,“ uviedla Washington, ktorú diváci poznajú aj z filmov Posledný škótsky kráľ či Divoký Django.

Herečka, pre ktorú je Hollywood domovom už nejaký ten rok, však priznáva, že občas jej práca súčasných herečiek trochu lezie na nervy. „Občas je doslova zázrak, ak môžete pracovať. Nestala som sa herečkou, aby som bola na obálke magazínov. To ma vždy trošku desilo,“ priznala dáma, ktorá sa teší na svoj prvý prírastok.

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #kariéra #Kerry Washington #postava

+ Čím viac alkoholu vypijete, tým horšie sa budete cítiť, načo to robíte?
Máte veľa nepopulárnych názorov, avšak...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...