Vybrala už kmotra? Kardashianovej dcérka v náručí slávneho dizajnéra

Dcérku North najprv televízna celebrita Kim Kardashian starostlivo ukrývala pred verejnosťou, teraz už sa s ňou pýši na Instagrame. A nielen s ňou.

14.11.2013 05:00
Ricardo Tisci Foto:
Dizajnér módneho domu Givenchy Ricardo Tisci s dcérkou Kim Kardashianovej a Kanye Westa.
debata

Americká hviezda zavesila na svojom profile záber, na ktorom takmer štvormesačné bábätko drží v náručí dizajnér Ricardo Tisci z módneho domu Givenchy. Brunetka sa s ním zoznámila vďaka partnerovi Kanye Westovi a túto jeseň sa dvojica objavila aj na parížskej prehliadke kolekcie na jar a leto 2014. Kardashian sa zároveň predviedla len o pár dní v šatách z tejto línie a stala sa tak prvou celebritou, ktorá dostala možnosť podobný model ukázať verejne.

Tisci však stojí aj za neslávne známymi šatami s kvetinovou potlačou, ktoré si hrdinka reality-šou obliekla na červený koberec do Metropolitného múzea v máji tohto roka. Vtedy bola vo vysokom štádiu tehotenstva a jej snímky sa stali zdrojom internetových žartov a vtipných koláží.

Špekuluje sa však aj o tom, že by sa Tisci mohol stať krstným otcom prvého potomka slávneho amerického páru. Nešlo by tak o prvý prípad celebritného kmotra. Napríklad herečka Drew Barrymore je krstnou mamou dcéry Kurta Cobaina a Courntey Loveovej, speváčka Lady Gaga je zase kmotra prvého syna speváčka Eltona Johna.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #North #Ricardo Tisci #krstný otec

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...