Šou plná hviezd: Americké hudobné ceny ozdobí Perry aj Lopez

Na tohtoročnom odovzdávaní American Music Awards, ktoré sa uskutoční 24. novembra v losangeleskom Nokia Theatre, vystúpia okrem Justina Timberlakea a ďalších aj speváčky Katy Perry a Jennifer Lopez a tiež členky hudobného tria TLC.

16.11.2013 10:00
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry počas svojho vystúpenia na MTV Europe Music Awards lietala nad divákmi.
debata

Kým Katy Perry so svojím najnovším hitom Unconditionally otvorí ceremóniu, Jennifer Lopez vzdá poctu zosnulej hudobnej legende Celii Cruzovej. Speváčky z TLC, Tionne Watkins známa ako T-Boz a Rozanda „Chilli“ Thomas, pripravujú prekvapenie v podobe utajeného hosťa.

Ich fanúšikovia pritom špekulujú, že by mohlo ísť o speváčku Lil Mama, ktorá zosobnila zosnulú Lisu Lopesovú známu ako Left Eye vo filme o tejto hudobnej skupine. Tento rok okrem hlasovania cez oficiálnu stránku, môžu fanúšikovia hlasovať aj cez sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

Tohtoročným nomináciám vládne hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis, ktoré môže uspieť v šiestich kategóriách – Interpret roka, Nováčik roka, Najlepšie popová/rocková skupina alebo duo, Najlepší rapový/hip-hopový interpret, Najlepší rapový/hip-hopový album za nahrávku The Heist (2012) a Singel roka za skladbu Thrift Shop. Cenu pre interpreta roka môžu okrem dua Macklemore & Ryan Lewis získať aj Bruno Mars, Rihanna, Taylor Swift a Justin Timberlake.

V kategórii Singel roka zas okrem Thrift Shop nominovali aj skladby Blurred Lines (Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell) a Cruise (Florida Georgia Line feat. Nelly). Zvyšnými nominovanými na Nováčika roka sú Florida Georgia Line, Ariana Grande, Imagine Dragons a Phillip Phillips. V kategórii Najlepšia popová/rocková interpretka majú šancu uspieť Pink, Rihanna a Taylor Swift, medzi mužmi sú to Bruno Mars, Robin Thicke a Justin Timberlake. Medzi popovými/rockovými skupinami sú spolu s Macklemoreom a Ryanom Lewisom nominovaní One Direction a Imagine Dragons.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Jennifer Lopez #TLC #American Music Awards

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...