Hádka s Miley odštartovala dôležitý dialóg, tvrdí Sinead O'Connor

Írska speváčka Sinéad O'Connor je presvedčená, že jej nedávna roztržka s mladšou kolegyňou Miley Cyrus odštartovala dôležitý a hodnotný dialóg o stave hudobného priemyslu.

16.11.2013 14:40
Sinead O´Connor Foto:
Speváčka Sinead O´Connor.
debata

„Hudobný priemysel je skazený… Je plný upírov a pasákov,“ vyhlásila pre týždenník Time. V hádke so Cyrusovou podľa jej slov obe speváčky neplánovane poukázali na dôležité veci a dokázali rozvíriť debatu o duševnom zdraví a ľudských právach.

Zároveň dodala, že mnoho mladých umelcov a umelkýň podľa nej v prípade osobných problémov čelí mediálnemu lynčovaniu. „Som za to, aby tieto hviezdy získali viac rešpektu,“ povedala.

Roztržku medzi speváčkami spôsobil otvorený list, v ktorom O'Connor varovala Cyrus pred hudobným priemyslom, ktorý ju podľa nej iba využíva a bohatne na jej vyzývavom správaní a nahote. Na to 20-ročná speváčka reagovala prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu O'Connor z roku 1992, na ktorej trhá fotografiu pápeža.

Pripomenula tiež, že jej staršia kolegyňa pred dvoma rokmi žiadala cez Twitter o pomoc psychológa a naznačila, že Sinéad trpí bipolárnou poruchou. O'Connor to ale poprela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Sinead O´Connor #roztržka #dialóg

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...