Sambora prezradil, prečo opustil Bon Jovi na turné. Čo je dôvod?

Gitarista americkej rockovej kapely Bon Jovi Richie Sambora v rozhovore pre magazín Billboard prezradil, že dôvodom jeho odchodu z turné Because We Can v apríli bola jeho rodina.

19.11.2013 10:00
Richie Sambora Foto: ,
Hudobník Richie Sambora.
debata

Sambora vtedy iba uviedol, že sa rozhodol nepokračovať v turné z osobných dôvodov. Médiá preto začali špekulovať, že hudobník má opäť problémy s pitím, keďže v roku 2007 pre alkoholizmus a užívanie návykových látok absolvoval liečenie, ktoré si v roku 2011 zopakoval. Sambora však fanúšikom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter odkázal, že sa má dobre.

Iné zdroje zas tvrdili, že dôvodom Samborovho odchodu bol dlhodobý konflikt medzi ním a spevákom Jonom Bon Jovim. Líder kapely ho mal údajne neustále znevažovať a taktiež sa mali hádať o peniaze. Tieto špekulácie však teraz Sambora poprel, pričom tvrdí, že jednoducho potreboval byť so svojou rodinou.

„Keď sme vyrazili na prvú časť tohto turné, tak som netušil, že k tomu dôjde. Medzi jednotlivými koncertmi som trávil čas so svojím dieťaťom a v jednom momente som jednoducho nemohol odísť z domu, potreboval som tam zostať,“ vyhlásil 54-ročný hudobník, ktorý však verí, že sa ku kapele znova pridá. „Som si celkom istý, že sa tak stane. Nemyslím si, že by to mal byť koniec kapely alebo niečo také,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Richie Sambora #odchod z kapely #dôvody

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...