Aniston spomína na hriechy mladosti: Tých faux pas bolo dosť!

Aj vďaka role Rachel v sitkome Priatelia bola herečka Jennifer Aniston (44) v 90-tych rokoch známa.

27.11.2013 09:00
Jennifer Aniston - Toronto Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Jej blonďavý rovný účes motivoval veľa žien, ktoré si v kaderníctvach pýtali niečo podobné. V rozhovore pre britské noviny Telegraph teraz porozprávala o svojich prvých pokusoch, o tom, ako tínedžerka experimentovala s make-upom a účesmi.

„Mojím prvým vzorom bola prirodzene moja mama. Páčilo sa mi, ako sa stará o svoje mihalnice,“ spomína Aniston. „Pýtala som sa jej: Čo to robíš? A samozrejme, že som schmatla nátačky a snažila som sa ju napodobňovať.“ Jennifer Aniston mala vždy sklony k experimentovaniu. Neskôr zas milovala hrať sa s make-upom.

Bolo množstvo make-upu pre ženy: modré očné tiene, fialový rúž a bledý make-up. Dnes Jennifer nič nezanedbáva a dbá o to, aby vyzerala tip-top. „O svoje vlasy som sa dobre nestarala,“ priznala. „Nosila som jednu z najhorších frizúr, akú si viete len predstaviť a aby toho nebolo málo, aj farba bola otrasná.“ Faux pas, ktorých sa ako bacuľatá tínedžerka dopustila, bolo viac, ako by sme si mysleli. Dnešnú usmiatu Jennifer s rovnými kvalitnými vlasmi to ani zďaleka nepripomína.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #účes #priatelia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...