Ješitný West vyzýva k bojkotu Louis Vuitton. Odmietli sa s ním stretnúť!

Zdá sa, že ješitnosť amerického rapera Kanyea Westa dokáže narásť do obrovských rozmerov. Hudobník sa v nedávnom rozhovore pre rádio rozčúlil a vyzval na bojkot.

27.11.2013 14:55
Kanye West Foto: ,
Americký raper Kanye West.
debata

Westa totiž nahnevalo, že sa chcel stretnúť s hlavou jednej z najslávnejších módnych značiek planéty – Louis Vuitton, ale jej generálny riaditeľ Yves Carcelle ho odmietol. „Keď som bol v Paríži, chcel som sa stretnúť so šéfom Louisa Vuittona. On mi odkázal, že nechápe, prečo by sa mal so mnou stretnúť. Tak mu vysvetlím, prečo! Nikto až do konca januára nekupujte nič od Vuittona,“ vyhlásil pre rádio 92.3 NOW.

„Teraz sa už so mnou budete chcieť stretnúť? Oni si myslia, že nepoužijem svoju moc,“ dodal ešte raper, ktorý je zjavne presvedčený o sile svojich slov a ich dopade na verejnú mienku.

West v minulosti už viackrát prekvapil vyjadreniami o tom, aké postavenie si prisudzuje v rámci modernej konzumnej spoločnosti, hudobnom priemysle či módnom biznise. Faktom však je, že módna značka, ktorú pred časom prezentoval v Paríží, musela pre nezáujem skončiť.

West sa pred časom tiež vyjadril, že on stvoril nápad na kožené „tepláky“, no odmietli ho so slovami, kto by si niečo také kupoval. Dnes kožené nohavice pripomínajúce športový odev vraj predáva viacero značiek a West tvrdí, že ten nápad ukradli od neho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kanye West #Louis Vuitton #ješitnosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...