Oficiálne rozvedení! Diane Lane je voľná a jej ex na odvykačke

Americký herec Josh Brolin a herečka Diane Lane oficiálne uzavreli rozvodové konanie.

03.12.2013 11:43
Josh Brolin Foto: ,
Herec Josh Brolin s ex-manželkou Dianou Laneovou.
debata

Dvojica, ktorá o rozchode informovala vo februári tohto roka, sa zosobášila 15. augusta 2004 a ich manželstvo sa podľa dokumentov losangeleského vyššieho súdu oficiálne skončilo 27. novembra. Ich vzťah bol pritom pomerne búrlivý, keď napríklad Brolina len štyri mesiace po svadbe zatkli za domáce násilie. Lane síce napadnutie nahlásila polícii, no neskôr sa rozhodla na manžela nepodať žalobu.

Pár spolu nemal žiadne deti a obaja sa rozviedli už po druhý raz. Štyridsaťpäťročný Brolin bol v rokoch 1988 až 1994 ženatý s Alice Adairovou, s ktorou má dve deti. Následne bol šesť mesiacov zasnúbený s herečkou Minnie Driver. O tri roky staršia Lane bola tiež po prvý raz vydatá v rokoch 1988 až 1994, jej manželom bol herec Christopher Lambert, s ktorým má dcéru Eleanor Jasmine. Lane, ktorá počas manželstva používala meno Diane Lane Brolin, sa už zároveň vrátila k rodnému Diane Lane.

Josh Brolin pred niekoľkými dňami nastúpil na kliniku v severnej Kalifornii, kde sa chce vyliečiť zo závislosti od alkoholu a iných návykových látok. „Uvedomil si, že potrebuje pomoc a je odhodlaný zostať triezvy,“ uviedol v novembri pre magazín Us Magazine nemenovaný zdroj z hercovho okolia. Herec sa pre svoj alkoholizmus už niekoľkokrát dostal do problémov. Zatiaľ naposledy sa tak stalo 1. novembra, keď sa pobil s vyhadzovačom v jednom z barov v Santa Monice. O niekoľko dní nato pre portál TMZ.com vyhlásil, že s alkoholom definitívne skoncoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #rozvod #Josh Brolin #Diane Lane

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...