Amy Adams zatiaľ svadbu nechystá, nemá na ňu nikdy čas

Americká herečka Amy Adams sa vraj zatiaľ nehrnie do svadby.

06.12.2013 10:00
Amy Adams Foto: ,
Herečka Amy Adams na premietaní film American Hustle.
debata

„Nie som tehotná a v blízkom čase sa nebudem vydávať,“ vyjadrila sa pre januárové číslo magazínu Vanity Fair. Tridsaťdeväťročná hviezda pritom tvorí už viac ako jedenásť rokov pár s hercom a umelcom Darrenom Le Gallom. Dvojica sa zasnúbila v roku 2008 a má spolu trojročnú dcéru Avianu.

„Viem, že je úplne schopný a milujúci a nádherný a už len svojou prirodzenou existenciou mi dáva niečo, v čo by som nikdy ani nedúfala, že by som mohla dostať,“ pochválila Adams svojho snúbenca.

Dvojica sa vraj chce zosobášiť, zatiaľ im to však časovo nevychádza. „Obaja máme špecifickú predstavu o tom, že chceme mať obrad na jar alebo na jeseň, v niektorom z týchto mesiacov, no v tom čase som stále veľmi pracovne zaneprázdnená. Chcem niečo v rodinnom kruhu a neformálne,“ povedala herečka v júli pre časopis Allure.

Adams sa najbližšie objaví vo filme Špinavý trik, ktorý by sa mal dostať do slovenských kín 23. januára. V snímke režiséra Davida O. Russella si zahrala po boku Christiana Balea, Bradleyho Coopera alebo Jennifer Lawrence. Pre film zo 70. rokov musela vraj herečka poriadne schudnúť a tiež byť opálená.

Pri nakrúcaní drámy totiž od nej vyžadovali, aby sa obliekala do kratučkých kostýmov bez podprsenky, čo má vraj vyjadrovať postoj, že sa žena nestará o to, čo sa s deje s jej prsiami. „Je úžasné, čo dokáže spraviť opálenie. Keďže prirodzene nemám tmavšiu farbu pokožky, bolo pre mňa zábavné takto hrať,“ povedala pre Vanity Fair.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Vanity Fair #nový film #Amy Adams #nedostatok času #opálenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...