Žiadne drogy som neužívala, tvrdí slávna kuchárka Nigella

Anglická televízna kuchárka a autorka kuchárskych kníh Nigella Lawson odmietla obvinenia z užívania drog.

05.12.2013 10:00
Nigella Lawson Foto: ,
Slávna televízna kuchárka a autoka mnohých kuchárskych kníh Nigella Lawson prichádza na súd v Londýne.
debata

Urobila tak po tom, čo jej bývalé asistentky Francesca a Elisabetta Grillové, ktoré sú obžalované z finančného podvodu, na súde tvrdili, že nimi spreneverené peniaze použili na kúpu návykových látok pre ňu.

Asistentky podľa obvinenia spreneverili 685-tisíc libier (v prepočte zhruba 825-tisíc eur) z kreditných kariet Lawsonovej a jej bývalého manžela Charlesa Saatchiho.

Obvinenia, že Lawson užívala drogy, sa objavili na internete ešte pred súdnym procesom. Podľa Lawsonovej sú však pokusom jej bývalého manžela o pošpinenie jej mena. „Povedal mi, že ak sa k nemu nevrátim a neočistím jeho meno, zničí ma,“ vyhlásila známa kuchárka na súde.

Lawson sa so Saatchim rozviedla v júli po desiatich rokoch manželstva. Rozvodu predchádzalo zverejnenie fotografií, na ktorých Saatchi drží Lawson pod krkom. Dvojica stála na terase pred londýnskou reštauráciou a kuchárka mala v očiach slzy.

Saatchi tvrdil, že šlo len o malú hádku a v skutočnosti manželku neškrtil, len ju hravo chytal za krk. Ona sa k incidentu vôbec nevyjadrila a odsťahovala sa z ich spoločného domu. Následne sa v médiách objavili aj ďalšie informácie o manželovej tyranii.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #rozvod #dementovanie #Nigella Lawson #Charles Saatchi

+ Nezaťažujte vlasy farbou, potrebujú regeneráciu a starostlivosť.
Peniaze nezarobíte športkou, budete si musieť...

+ Vyvážená strava je základom pre dobré zdravie a dlhodobú pohodu.
Neplačte nad rozliatym mliekom, pokúste sa...