Kokaín som užila sedemkrát, priznala slávna kuchárka Nigella

Anglická televízna kuchárka a autorka kuchárskych kníh Nigella Lawson priznala, že v minulosti niekoľkokrát užila kokaín a fajčila marihuanu.

05.12.2013 14:10
Nigella Lawson Foto: ,
Slávna televízna kuchárka a autoka mnohých kuchárskych kníh Nigella Lawson prichádza na súd v Londýne.
debata

Stalo sa tak počas súdneho procesu s jej bývalými asistentkami, ktoré sú obžalované zo sprenevery. Lawson na pojednávaní uviedla, že kokaín niekoľkokrát užila počas manželstva s Johnom Diamondom, ktorý v roku 2001 zomrel na rakovinu.

Práve s ním si podľa vlastných slov vzala kokaín asi šesťkrát po tom, ako sa dozvedel o smrteľnej diagnóze. „Poskytovalo mu to istým spôsobom únik,“ vyjadrila sa. Priznala tiež jednorazové užitie kokaínu a fajčenie marihuany v roku 2010. Kokaín jej údajne ponúkol priateľ. „Boli to ťažké časy. Musela som sa podrobovať citovej tyranii Charlesa Saatchiho,“ komentovala Lawson.

O tyranii bývalého manžela sa médiá dozvedeli po tom, čo svet obleteli fotografie, na ktorých Saatchi držal Lawson pod krkom. Po rozvode v júli začal podľa známej kuchárky hon na čarodejnicu, ktorým sa ju Saatchi snaží zničiť. „Povedal mi, že ak sa k nemu nevrátim a neočistím jeho meno, zničí ma,“ vyhlásila tiež počas súdneho pojednávania známa kuchárka.

Priznanie užívania drog, ktoré Lawson v stredu urobila, prišlo po tom, ako obžalované asistentky Francesca a Elisabetta Grillové na súde tvrdili, že nimi spreneverené peniaze použili na kúpu návykových látok pre ňu. Prvé obvinenia sa však objavili na internete krátko po rozvode so Saatchim. Sám Saatchi o exmanželke vyhlásil, že počas ich manželstva pravidelne užívala kokaín. Dokázať to však nevedel. „Myšlienka, že som drogovo závislá alebo pravidelná užívateľka kokaínu, je absurdná,“ komentovala Lawson na súde.

Päťdesiattriročná Lawson, dcéra bývalého britského ministra financií Nigela Lawsona, sa stala populárnou vďaka televíznym šou o varení i kuchárskym knihám. Za Saatchiho sa vydala v roku 2003 po tom, ako jej bývalý manžel John Diamond podľahol rakovine hrtana.

Z prvého manželstva má dve deti, dcéru Cosimu a syna Bruna. Jej 70-ročný bývalý manžel spolu s bratom viedol reklamnú agentúru Saatchi & Saatchi, ktorá bola v 80. rokoch najväčšia na svete. Keď ich v roku 1995 z firmy vyhnali, založili si novú pod názvom M&C Saatchi.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #drogy #kokaín #užívanie #sprenevera #Nigella Lawson #Charles Saatchi #asistentky

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...