Depardieuova dcéra dáva otcovi ešte päť rokov života

Dcéra Gérarda Depardieua (64), Julie Depardieu (40), neverí, že jej otec sa dožije vysokého veku.

08.12.2013 07:00
Gérard Depardieu Foto:
Herec Gérard Depardieu.
debata (4)

Zvlášť, ak bude viesť doterajší životný štýl. „Dlho tu už nebude,“ povedala v rozhovore pre francúzske noviny Monde. Dodala, že jej otec bude žiť ešte maximálne päť rokov.

Julie Depardieu, dcéra Gérarda Depardieua a jeho predošlej manželky, herečky Élisabeth Guignotovej (72), povedala o otcovi aj iné drsné slová: „Môj otec je darebák. Povie jednu vec a urobí pravý opak. Nie je nejaký zradca, ale stále sa pred ním musíte mať na pozore.“

Julie Depardieu. Foto: SITA
Julie Depardieu Julie Depardieu.

40-ročná žena, ktorá sama hrá, sa podľa svojho vyhlásenia snaží „oslobodiť“ od svojho slávneho otca, hoci už nezmení fakt, že ju s ním budú všetci spájať. Kvôli tejto túžbe je dokonca ochotná ísť aj pod nôž plastického chirurga, aby sa naňho až tak nepodobala. „Už päťkrát som si nechala upravovať nos,“ priznala herečka. Nešlo jej ani tak o to, aby bola krajšia, chcela sa jednoducho vyčleniť z rodiny.

„Gérard je cestovateľ,“ povedala Julie Depardieu ďalej o svojom otcovi. „Je typ človeka, ktorý je vždy preč a na otázky, kde sa cíti doma, odpovedá, že všade vie ostať.“ Podľa jej informácií je však žiarlivý. „Je milý, ale nedokázali by ste vedľa neho existovať,“ myslí si Julie.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Gérard Depardieu #Julie Depardieu #vysoký vek

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...