Smatanová bilancuje, príjemný pocit má s každým novým CD

Momenty 2003 - 2013 je názvov kompilačného dvojalbumu speváčky, skladateľky a hudobníčky Zuzany Smatanovej, ktorý pred mesiacom pribudol na pulty obchodov s hudobnými nosičmi.

09.12.2013 17:53
Zuzana Smatanova Foto:
Speváčka Zuzana Smatanová.
debata

Ponúka celkom 28 piesní a ako už samotný názov napovedá, Zuzana ním bilancuje desať rokov na slovenskej scéne. Do života ho uviedla v piatok večer na špeciálnom koncerte v bratislavskom Rock Cafe. Krstnými rodičmi kompilácie Momenty boli členovia jej skupiny a ako sa na krst patrí, viaceré z týchto skladieb zazneli aj z koncertného pó­dia.

Spolu so Zuzanou si ich zaspievali aj verní fanúšikovia jej fanklubu, ktorí ovládajú bezchybne všetky texty jej piesní. Zároveň s albumom predstavila speváčka aj stolový kalendár na rok 2014, v ktorom sú fotografie Martina Ferenčíka.

Smatanová vyhrala v roku 2003 súťaž spevákov Coca Cola PopStar, v septembri 2003 vydala prvý album Entirely Good, bola objavom roka 2003. To bol začiatok jej úspešnej dráhy. „Bolo to veľmi príjemné, začala som skladať pesničky v pätnástich, mala som 19, keď som ho nahrala. Boli to zhmotnené štyri roky mojej práce. Mala som svoj prvý album, mohla som sa naň podpísať, niekomu ho venovať. Boli tam moje prvé promo fotky, celé to bolo pre mňa nové. Užívala som si to, bola som nadšená, mohla som sa napísať do playlistu ako autorka hudby aj textu. Bol to veľmi príjemný pocit, ktorý u mňa pretrváva každým novým albumom,“ uviedla speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Momenty #Zuzana Smatanová #bilancovanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...