Paul Walker bude mať súkromný pohreb

Rodina amerického herca Paula Walkera, ktorý zahynul 30. novembra pri autonehode v kalifornskej Valencii, chce údajne usporiadať iba súkromný pohreb.

11.12.2013 14:54
Paul Walker Foto: ,
Herec Paul Walker zomrel vo veku 40 rokov pri automobilovej nehode.
debata

Niekoľko tisíc fanúšikov si však už minulý týždeň v nedeľu uctilo Walkera a jeho kamaráta Rogera Rodasa, ktorý zomrel spolu s ním. Telo 40-ročného herca v utorok previezli z úradu losangeleského koronera do pohrebnej služby.

Walker a Rodas sa v deň nehody zúčastnili na charitatívnej akcii, ktorú usporiadali v priestoroch ich spoločného obchodu s autami Always Evolving. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je. Zavolal aj Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním.

Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Podľa výsledkov pitvy 38-ročný Rodas zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo 40-ročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Oficiálnu príčinu nehody zatiaľ nezverejnili. Jednou z možností je aj porucha vozidla.

Po tragickom úmrtí jednej z najväčších hviezd akčnej série Rýchlo a zbesilo je neistá budúcnosť siedmeho filmu, ktorý mal premiéru naplánovanú na júl 2014. Jeho produkciu tvorcovia dočasne pozastavili, no úplne od dokončenia filmu upustiť nehodlajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #nehoda #rodina #rozlúčka #Paul Walker

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...