Už dávno mali byť svoji. Aniston a Theroux sa chcú budúci rok vziať

Hollywoodský pár, Jennifer Aniston a Justin Theroux sa už pevne rozhodol, že v roku 2014 bude mať na seba viac času.

19.12.2013 09:36
Jennifer Aniston a Justin Theroux Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston a Justin Theroux.
debata

Vtedy by sa mohla konať aj svadba. Svedok pre MailOnline.com povedal: „Jen a Justin sa ľúbia. Sú totálne prepojení. O tomto čase už mali byť dávno svoji, ale obaja boli pracovne tak vyťažení, že tieto plány posunuli. Obaja veria, že v budúcom roku si na seba nájdu viac času.“

Vianoce strávia oddelene – Aniston v Los Angeles so svojou rodinou a Theroux na východnom pobreží Ameriky s tou svojou. Silvester už bude o inom. Herci sa chystajú na romantický výlet do mexického Cabo San Lucas.

Pekná blondínka dodala, že nejaký čas strávi v New Yorku, aby bola so svojím snúbencom, ktorý tam musí ostať kvôli natáčaniu televízneho seriálu The Leftovers. Navyše, pár tiež prezradil, že svadba bude skromnejšia, ako pôvodne zamýšľali.

Svedok ďalej povedal: „Justin a Jennifer to skôr vidia na párty pre svojich priateľov. Justin je presvedčený o tom, že konať sa bude v roku 2014. Výrazná zmena bude aj v tom, že bude spontánna a nie vo všetkom taká načasovaná, ako bol pôvodný plán.“

Pri prezentácii filmu My sme Millerovci Aniston povedala, že so svadbou sa neponáhľajú, dokonca sa cítia, akoby to už mali za sebou. „Jednoducho sme spolu šťastní a ľúbime sa,“ skonštatovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #svadba #Justin Theroux

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...