Stretnúť sa s celou rodinou - to sú obrovské Vianoce, vraví Jakab

Televízny a divadelný herec Róbert Jakab sa na Vianoce začína tešiť už začiatkom decembra.

24.12.2013 17:00
Róbert Jakab: Priateľstvá v šoubiznise nefungujú Foto:
Herec a zabávač Róbert Jakab.
debata

Prvý decembrový víkend totiž už tradične patrí Vianočnému bazáru chalaňov, ktorý už štvrtý rok pripravil spolu s Mariánom Miezgom, Lukášom Latinákom a Jurajom Kemkom. „Vianočný bazár je vždycky už taká vianočná atmosféra, aj keď je to prvý decembrový víkend, ale tam to začnem cítiť už intenzívne,“ uviedol Jakab.

Vianočné sviatky však trávi posledný slobodný chlap zo známej hereckej štvorice s rodinou pri Nitre. „Vianoce sú už to, že sa stretneme s rodinou – to sú obrovské Vianoce,“ povedal vyťažený herec, ktorý pre povinnosti často na rodičov nemá toľko času, koľko by si želal. „Mama to chápe a rodičia to akceptujú, tak sa teším, že budem s nimi, potom s priateľkinou rodinou a s priateľkou,“ vysvetlil 37-ročný herec.

V dedine, kde žije jeho stará mama, sa obľúbený herec z televíznych seriálov či z relácie Partička stihne stretnúť i so starými kamarátmi. „Teraz už vznikla taká tradícia. My chodíme s rodičmi vždy k babke do Čifár, čo je 27 kilometrov od Nitry, a teraz už druhý rok som mal takú tradíciu, že som tam vyšiel hore – oni tam majú vinice – a už aj v deň Vianoc som sa tam postretával s kopou kamarátov,“ povedal Jakab.

„Dali sme si tam vínko v pivnici a minulý rok bola taká perfektná zima, že to bolo úplne romantické. Našťastie som to stihol tak, že som prišiel ešte na večeru dole, ale bolo to super,“ dodal.

Jakab sa tiež teší, že sa vyhne predvianočnému zhonu. „Vianoce sú u mňa o kľude, ja sa už nezúčastňujem nejakého brutálneho zhonu, nákupu darčekov pred týmto a pre mňa sú Vianoce, že nemusím chodiť do všetkých nákupných centier, kde je asi 10 miliónov ľudí, a to nielen preto, že by ma ľudia poznali, ale je tam velikánsky mix energií a ľudia si to tak neuvedomujú, že im to ‚vycucáva‘ tú energiu viac, ako im dáva,“ uviedol Jakab.

Trochu ironicky si však nakupovanie darčekov pre svojich blízkych aj tak necháva na poslednú chvíľu. „Nikdy som s predstihom nechystal nič. Na poslednú chvíľu, ale väčšinou chodím na miesta, kam nikto nechodí. Keď sú všetci v obchodných centrách, tak ja idem kupovať darčeky do mesta, kde nikto nie je,“ vysvetlil herec z divadla Astorka korzo '90.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #mesto #priatelia #darčeky #Róbert Jakab

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...