Krásky Adams aj Lawrence v novom filme: Podprsenky majú na háku!

Už 23. januára príde aj do slovenských kín film Špinavý trik - novinka od režiséra Davida O. Russella. Jednu z hlavných úloh v ňom stvárnila Amy Adams.

27.12.2013 14:00
Amy Adams ako Sydney Prosser vo filme American... Foto: ,
Herečka Amy Adams ako Sydney Prosser vo filme American Hustle (Špinavý trik).
debata

Ryšavka, ktorá bola v minulosti viackrát nominovaná na Oscara, je známe skôr svojou nežnou a decentnou podobou. Na plátne v novinke od režiséra filmu Terapia láskou prekvapila.

Dej je zasadený do 70-tych rokov a tomu tvorcovia prispôsobili aj kostýmy. Kostymér Michael Wilkinson opísal hrdinov ako ľudí, ktorí „mali nápady, nebáli sa riskovať a mali na háku“.

Herečka Amy Adams ako Sydney Prosser vo filme...
Amy Adams ako Sydney Prosser vo filme American...
+2Herečka Amy Adams ako Sydney Prosser vo filme...

Aj preto sa hlavné ženské hrdinky v podaná Amy Adamsovej a Jennifer Lawrenceovej predvádzajú v sexi kreáciách a ani raz sa neobťažujú obliekať si spodnú bielizeň. Je to zjavné vo viacerých scénach filmu, kde majú obe sexi garderóbu.

Sama Adams ocenila spôsob prezentácie svojej postavy Sydney Prosserovej, ktorá sa navlieka do kratučkých kostýmov bez podprsenky, čo má vraj vyjadrovať postoj, že sa žena nestará o to, čo sa s deje s jej prsiami. Ďalším benefitom vraj bolo pre ňu (zvyčajne alabastrovo bielu) umelé opálenie.

„Je úžasné, čo dokáže spraviť opálenie. Keďže prirodzene nemám tmavšiu farbu pokožky, bolo pre mňa zábavné takto hrať,“ povedala pre Vanity Fair. Novinka Špinavý trik však nebude len o fyzickej podobe hercov – americkí kritici jej už prisúdili viacero cien a film tipujú na horúceho kandidáta v súboji o Oscara.

debata chyba
Viac na túto tému: #kostýmy #Amy Adams #Špinavý trik #bez podprsenky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....