Tamara Heribanová privíta nový rok po prvý raz v cudzine

Spisovateľka Tamara Heribanová strávi Silvestra po prvý raz mimo Slovenska.

30.12.2013 17:15
debata
Tamara Heribanová s priateľom Branislavom... Foto: Facebook
Tamara Heribanová, Branislav Šimončík Tamara Heribanová s priateľom Branislavom Šimončíkom na pláži v Miami.

„Na otázku, kde budem oslavovať Silvestra, neviem zväčša odpovedať do poslednej chvíle. Tento rok však po prvýkrát v živote budem oslavovať posledný deň v roku mimo Slovenska. S priateľom letíme krátko po Štedrom večeri do Spojených štátov a Silvestra budeme oslavovať v slnečnom Miami s našimi priateľmi žijúcimi v New Yorku. Voľba destinácie tohtoročných osláv padla na toto miesto najmä preto, že priateľ má začiatkom roka v Los Angeles niekoľko fotení a tak sme spojili pracovné s krátkym oddychom,“ uviedla Heribanová v rozhovore pre agentúru SITA.

Najviac sa teší na mesto Palm Springs v Kalifornii, ktoré jej prirástlo k srdcu najmä vďaka jeho architektúre. „Po pár dňoch v Miami sa teda presúvame do LA a určite bude pár fotení aj v nami obľúbenom kalifornskom Palm Springs, meste, tak dobre známom aj jeho výnimočnou modernistickou architektúrou. V roku 2013 sme v Palm Springs robili už obhliadky a teraz sa na najlepšie miesta vrátime pracovne, takže sa na tieto dni veľmi teším,“ pokračovala.

Do nového roka vstupuje Tamara Heribanová s kalendárom nabitým povinnosťami i radosťami. „Asi je dobré, že presne nevieme, čo nás čaká, o to viac môžeme veriť a dúfať, že je pred nami viac dobrých ako zlých životných skúseností. Čo určite viem je, že ma čaká, je vydanie novej knihy, potom sú to čítačky po školách, knižniciach, čaká ma aj veľa článkov a práce na Ústave svetovej literatúry SAV, kde pôsobím ako doktorandka,“ povedala. „Dúfam, že ma čakajú také tie malé radosti, starosti a pár naozajstných úprimných a milých ľudí, ktorých v roku 2014 spoznám. A takisto by som si želala, aby som nestratila nikoho blízkeho,” dodala Heribanová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tamara Heribanová #Miami #Branislav Šimončík

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...