Pocisková s Mikulčíkom sú späť, Slovenka napokon získala bronz

Eurovízne duo - Kamil Mikulčík a Nela Pocisková - je doma. Z medzinárodného diania v Moskve prišli v nedeľu podvečer. A ako sa vraví, všade dobre, doma najlepšie.

18.05.2009 10:07
Nela Pocisková a Kamil Mikulčík Foto:
Slovenské spevácke duo Nela Pocisková a Kamil Mikulčík priletelo z Moskvy domov.
debata

 :Cítim sa super, som rada, že je všetko za mnou a vrátim sa k veciam, ktoré mám rada. Toto bola jedna veľká skúsenosť," povedala krátko po prílete 18-ročná Pocisková.

Hoci sa slovenská dvojica nedostala do záverečnej finálovej zostavy súťažiacich krajín, šarmantná speváčka predsa len jednu cenu získala. :Riaditeľ STV za mnou v Moskve prišiel a vraví: Nela, máme bronz! Si tretia najkrajšia v Eurovízii!" priznala, ani nevedela ako, Pocisková, na ktorú celú záležitosť prezradili kolegovia hudobníci. O umiestnení rozhodli čitatelia jedného z tamojších časopisov.

Nela Pocisková si z Moskvy predsa len priniesla... Foto: Ľuboš Pilc
Nela Pocisková Nela Pocisková si z Moskvy predsa len priniesla bronz - zvolili ju za tretiu najkrajšiu účastníčku Eurovízie.

Čo sa týka celkového víťaza 54. ročníka Alexandra Rybaka, slovenská dvojica len súhlasne prikývla, že bol jasný vopred. :Bol favorit od začiatku. Je to skutočne cukrík. Sympatický chlapík a aj pesnička bola pekná. Stretli sme sa s ním, podali si ruky," poznamenala s úsmevom speváčka, ktorá by napriek rôznym negatívnym veciam, išla do celej súťaže znovu. ,,Neviem. Je to skúsenosť a dalo mi to veľmi veľa," dodala tešiac sa už však domov.

Slovenská výprava na letisku vo Viedni pózovala...
Slovenská výprava na letisku vo Viedni pózovala...
+2Nela Pocisková si z Moskvy predsa len priniesla...
debata chyba

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...