Paul Walker nemal v čase nehody v tele drogy ani alkohol

Auto, v ktorom 30. novembra 2013 zahynuli americký herec Paul Walker a jeho kamarát a obchodný partner Roger Rodas, išlo rýchlosťou 160 kilometrov za hodinu.

04.01.2014 15:40
Paul Walker Foto: ,
Herec Paul Walker zomrel vo veku 40 rokov pri automobilovej nehode.
debata

Podľa správy úradu losangeleského okresného koronera obaja muži nemali v čase nehody v tele alkohol ani drogy. Štyridsaťročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín, pričom utrpel viacero zlomenín vrátane panvy či rebier. Tridsaťosemročný Rodas, ktorý auto šoféroval, zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze.

Walker a Rodas sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu s autami Always Evolving. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je. Zavolal aj Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním. Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do stromu, stĺpa pouličného osvetlenia, následne narazilo do ďalšieho stromu a začalo horieť.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Paul Walker

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...