Kríza už nehrozí! Jennifer Aniston sa sťahuje k milencovi

Vzťah a kompromisy idú spolu ruka v ruke. Svoje o tom vedia aj Jennifer Aniston (44) a jej snúbenec Justin Theroux (42).

10.01.2014 07:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Tentokrát kompromis urobila Jennifer. Ešte minulý rok pár riešil vážnu dilemu – či sa prisťahuje Aniston k Therouxovi, alebo to bude naopak a Theroux si prinesie kufre do slnečnej Kalifornie. Situácia sa zdala taká neriešiteľná, že média dokonca písali o vážnej kríze. Odkladala sa aj svadba. Špekuľovalo sa dokonca o rozchode páru. Teraz však Aniston spravila veľkorysý krok vpred. Mieni sa presťahovať z Los Angeles do New Yorku, aby mohla so svojím Justinom tráviť podstatne viac času. A aby zachránila vzťah.

Dovtedy žil pár spolu v Los Angeles. Lenže kvôli viacerým filmovým projektom musel Theroux na dlhší čas odísť do New Yorku, čo by znamenalo veľa hodín strávených v lietadle alebo to najhoršie – rozchod. „Jen a Justin sa o toho rozprávali hodiny, preberali to zo všetkých strán, zvažovali všetky za a proti,“ povedal zdroj pre britské vydanie časopisu Grazia. Svojmu vzťahu vraj chceli dať šancu, ktorá už chvíľami zhasínala.

Čo sa týka New Yorku, z toho Theroux dlhšie neodíde, pretože tam točí film The Leftovers. Že príde Jennifer za Therouxom, sa nakoniec ukázalo ako jediné možné riešenie. A o ich vzťahu sa konečne prestane hovoriť ako o vzťahu na diaľku. Sťahovačka sa má uskutočniť ešte tento mesiac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kalifornia #Jennifer Aniston #New York #Justin Theroux

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...