Kylie Minogue otvorene o rakovine: Mám jazvy na duši aj na tele

Austrálskej speváčke a herečke Kylie Minogue vraj v boji s rakovinou pomohlo, keď si operačnú sálu predstavila ako javisko.

09.01.2014 15:10
Kylie Minogue Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue.
debata

„Pri prevoze na operačnú sálu som si uvedomila, že je to akoby som išla na javisko. Medicína je taká odlišná od toho, čo robím, no zároveň je v niektorých veciach taká podobná. Všetky tie plášte, masky, postupnosť krokov, adrenalín, pocitovo je to podobné. Keď som ležala pod svetlami, pomyslela som si ‘Ach! Tu je moja žiara reflektorov,’“ vysvetlila 45-ročná interpretka pre britský magazín Radio Times.

Hoci má speváčka to najhoršie už za sebou a chorobu porazila, aj dnes sa jej v pamäti vynárajú spomienky na to, čím si musela prejsť.

„Neprejde deň, aby som na to nemusela myslieť. Stačí sa pozrieť do zrkadla – mám jazvy na duši aj na tele. Sú dni, keď cítim neuveriteľnú zlosť, inokedy si zase vravím, že som v tejto smole mala veľké šťastie,“ uviedla speváčka ešte minulý rok pre francúzsky magazín Paris Match.

Tento rok austrálsku divu dlhodobo žijúcu v Londýne uvidia britskí diváci ako porotkyňu a koučku v televíznej šou Hlas. Len pred pár dňami absolvovala Kylie oficiálne fotenie aj s kolegami, medzi ktorými je Tom Jones, Will.i.am a Ricky Wilson z kapely Kaiser Chiefs.

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Kylie Minogue #ako ju zvládla #operačná sála #reflektory

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...