Nepáčim sa vám - je to váš problém, odkázala hviezda Girls novinárovi

Jedným z najúspešnejších projektov televízie HBO je komediálny seriál Girls. Očividne má však aj svojich kritikov.

10.01.2014 15:04
Lena Dunham, Jemima Kirke, Zosia Mamet a... Foto: ,
Zľava: Lena Dunham, Jemima Kirke, Zosia Mamet a Allison Williams počas panelovej diskusie k tretej sérii Girls. Výrazy na tvári, ktoré sprevádzali drzú otázku jedného z novinárov.
debata

Jeden taký sa objavil aj na štvrtkovom tlačovom stretnutí pri príležitosti štartu tretej série projektu. Na hlavnú hrdinku – herečku Lenu Dunhamovú, ktorá je zároveň autorkou scenára a spoluproducentkou, vytiahol poriadne drzú otázku. Nemenovaný novinár sa spýtal, prečo je v seriáli toľko nahoty, špeciálne v prípade samotnej Dunhamovej. „Vyvádza ma to z miery,“ vyhlásil dokonca.

Otázka okamžite vyvolalo zašumenie medzi ostatnými žurnalistami a prekvapivé výrazy na tvárach zachytili objektívy aj v prípade hlavnej štvorice hrdiniek. Sama Dunham sa však nenechala vyviesť z miery. „Je to realistické vyjadrenie,“ komentovala herečka. „Pochopila som, že sa vám nepáčim. Ale viete čo, je to len váš problém,“ odkázala z vyvýšeného pódia.

Herečka, scenáristka a producentka Lena Dunham. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Lena Dunham. Herečka, scenáristka a producentka Lena Dunham.

Dunham, ktorá sa v seriáli viackrát objavila nahá, nepatrí síce medzi hollywoodske hviezdy s dokonalými mierami, no v súčasnosti ju radia k najvplyvnejším zástupkyniam mladej generácie televíznych tvorcov. Už čoskoro by sa mala objaviť aj na obálke februárového čísla amerického magazínu Vogue.

debata chyba
Viac na túto tému: #kritik #Lena Dunham #Girls #nahota v seriáli

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....