To je rozkošné dieťa! Kardashian ukázala dcérku, rozcítila publikum

Niekoľko mesiacov televízna celebrita Kim Kardashian skrývala svoje dieťa pred objektívmi a kamerami. To už je minulosťou.

17.01.2014 12:04
North West Foto:
Malá North West - dcérka Kim Kardashianovej a Kanye Westa na záberoch, ktoré televízna celebrita zverejnila v talk-šou Ellen DeGeneresovej.
debata

Malá North, ktorú má sexi brunetka s raperom Kanye Westom, sa medzitým objavila na sociálnej sieti – samozrejme, v profile svojej ostrosledovanej matky, či na fotkách v magazínoch. A má za sebou už aj svoju veľkú televíznu premiéru.

Postarala sa o to jej slávna mama počas návštevy talk-šou Ellen DeGeneresovej. Kim prišla do kresla pre hosťa porozprávať o svojom súkromí, materstve, ale tiež novej kolekcii plaviek. A hosťom v štúdiu aj divákom pri obrazovkách ukázala svoju dcérku.

Malá North West - dcérka Kim Kardashianovej a... Foto: The Ellen Show
North West Malá North West - dcérka Kim Kardashianovej a Kanye Westa na záberoch, ktoré televízna celebrita zverejnila v talk-šou Ellen DeGeneresovej.

Zábery roztomilého dievčatka so širokým úsmevom na tvári vyvolali v štúdiu nadšené reakcie. Najmä ženské diváčky sa rozplývali, keď sa objavila na veľkej obrazovke fotka North so šťastným tatkom Westom.

V rozhovore s moderátorkou sa však Kardashian zdôverila, že tehotenstvo vôbec nebolo príjemné. „Kedysi som chcela mať šesť detí, po North už ich môžem mať aj milión,“ vyhlásila. Priznala však, že tehotenstvo s jej prvým potomkom bolo také ťažké, že by ho neželala naozaj nikomu. Na reči žien, aké je obdobie tehotenstva krásne, vraj dnes už reagujú s úsmvom. „Oni klamú, fakt klamú,“ zdôraznila s úsmevom.

Kim Kardashian (vľavo) zverejnila zábery Kanye... Foto: The Ellen Show
North West Kim Kardashian (vľavo) zverejnila zábery Kanye Westa s dcérkou North počas návštevy v talk-šou Ellen DeGeneresovej.

„Pôrod som mala ľahký, ale celé tehotenstvo bolo také… Mala som pár zdravotných problémov, takže som ho prežívala ťažko. Navyše som poriadne pribrala. A keď som začala čítať príručku o tehotenstve, hystericky som sa rozplakala,“ prezradila Kim.

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #Kim Kardashian #North #šou Ellen DeGeneres

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...