Nejedz, alebo si strč prst do krku, kričal vraj manažér na Keshu

Správy o tom, že speváčka Ke$ha začiatkom januára nastúpila na liečenie pre poruchu príjmania potravy, mnohých jej fanúšikov prekvapila. Teraz šokuje aj jej mama Pebe Sebert.

21.01.2014 18:20
debata
Speváčka Kesha na fotografii z novembra 2013. Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Ke$ha Speváčka Kesha na fotografii z novembra 2013.

Pre magazín People prehovorila o trápení svojej dcéry a o tom, ako sa musela pozerať na jej deštrukciu. „Dívala som sa, ako sa moja nádherná, sebavedomá a výnimočná dcéra necháva ničiť a blázni sa predstavami o svojom vzhľade,“ prezradila Sebert. „Robila to až do takého štádia, že takmer zomrela,“ pokračovala matka popovej hviezdy.

Podľa jej slov mala pri lekárskom vyšetrení tesne pred nástupom na liečbu také nízke hodnoty sodíka a krvný tlak, že lekári sa divili, ako zvládla prežiť. „Podobné hodnoty videli len u ľudí, ktorým zlyhalo srdce, alebo dostali infarkt. Divili sa, že neumrela priamo na pódiu,“ komentovala Sebert, ktorá sa tiež momentálne zotavuje.

Z problémov dcéry viní predovšetkým jej (dnes už bývalého) manažéra či autora hudby Dr. Lukea. Prvý spomenutý vraj mal speváčku nútiť do chudnutia. „Raz som si vypočula konferenčný telefonický rozhovor, v ktorom na ňu kričal ako besný: Musíš schudnúť. Je mi jedno, ako to spravíš – ber drogy, nejedz, alebo si strč prst do hrdla,“ povedal vraj vtedy manažér David Sonenberg mladej interpretke hitu Tik-Tok.

Hitmejker Dr. Luke, ktorý spolupracoval aj s Miley Cyrusovou či Jessie J, zase vraj neustále robil poznámky na speváčkinu hmotnosť. Skladateľ to poprel.

Matka Ke$hy pre People tiež prehovorila o tom, ako vyzerá budúcnosť jej populárnej ratolesti. Speváčke vraj momentálne nezáleží na tom, či ešte niekedy nahrá nový singel. „Túži byť znovu zdravá a šťastná,“ dodala Sebert.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #People #Kesha #anorexia #manažér #porucha príjmania potravy

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...