Carla Bruni závislá od botoxu? Čo sa jej to stalo, pýtajú sa mnohí

V jej veku už má žena právo na vrásky aj zlý deň. Bývalá prvá dáma Francúzska a niekdajšia topmodelka Carla Bruni Sarkozy však bojuje o mladosť a výsledok pôsobí zúfalo.

23.01.2014 06:00
Schiaparelli Couture - jar-leto 2014 - Paríž -... Foto: ,
Bývalé modelky Carla Bruni Sarkozy (vľavo) a Elle MacPherson boli prominentnými hosťami prehliadky Schiaparelli Couture v Paríži.
debata

Štyridsaťšesťročná manželka Nicolasa Sarkozyho sa objavila pred pár dňami v Paríži na prezentácii módneho domu Schiaparelli, kde jej spoločnosť robilo množstvo známych osobností sveta módy. Jej podoba mnohých prekvapila.

Už počas pôsobenia jej manžela v prezidentskom úrade sa šuškalo o tom, že to Carla Bruni preháňa s botoxom a návštevou skrášľovacieho salónu. Zdá sa však, že ani teraz, keď už nepatrí k toľko ostrosledovaným osobnostiam, sa ihly s vyhladzovacími sérami nevzdala.

Modelka v kreácii Schiaparelli Couture -...
Prehliadka couture kolekcie Schiaparelli....
+9Modelka v kreácii Schiaparelli Couture -...

Vyplnená, akoby mierne opuchnutá mačacia tvár niekdajšej hviezdy mól a magazínov už začína postrádať črty, ktorými bola Bruni kedysi povestná. Všimli si to aj mnohí novinári prítomní na spomenutej prehliadke. Na webe Telegraph.co.uk sa objavili aj narážky na to, že osadenstvo šou riešilo, čo sa to bývalej prvej dáme stalo s tvárou. O tom, že sa nevyhýba zákrokom, nemohlo byť pochýb ani v kontraste s ex-kolegyňou Elle MacPhersonovou.

Austrálska rodáčka, ktorá je o tri roky staršia vyzerala vedľa Bruniovej omnoho prirodzenejšie a tiež príťažlivejšie. Pri tom ani u nej niet pochýb u využívaní moderných výdobytkov na krásu – zdá sa však, že narozdiel od pani prezidentovej našla mieru.

Farida Khelfa (vľavo) a Carla Bruni Sarkozy po... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Farida Khelfa (vľavo) a Carla Bruni Sarkozy Farida Khelfa (vľavo) a Carla Bruni Sarkozy po prehliadke Schiaparelli Couture v Paríži.
debata chyba
Viac na túto tému: #Carla Bruni Sarkozy #botox #tvár #Elle MacPherson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...