V čom je Kim horšia, že nešla na titulku, útočil West na šéfku Vogue

Debaty o tom, že najmocnejšia žena sveta módy - šéfredaktorka amerického Vogue Anna Wintour neznáša Kim Kardashianovú sa šíria už dlho. Vraj dlhodobo odmieta umiestniť televíznu celebritu na titulnú stranu.

30.01.2014 05:00
Anna Wintour Foto: ,
Anna Wintour - šéfredaktorka amerického magazínu Vogue prichádza na prehliadku Schiaparelli Couture.
debata

V súvislosti s touto témou sa údajne nedávno mal do slovnej výmeny so šéfkou magazínu dostať samotný Kanye West – snúbenec celebrity z reality-šou. „Pýtal sa, prečo na obálku februárového čísla dala herečku Lenu Dunhamovú. Dohadoval sa s Annou, že Kim je rovnako talentovaná, ak nie viac,“ tvrdil zdroj pre portál Radar Online.

Podľa jeho slov vie West, že pre Kim je titulná strana Vogue obrovským snom. „Chcel by jej ho splniť. A ako všetci vieme, Kanye dokáže byť veľmi neoblomný a trvá si na svojom,“ vyhlásil informátor.

O tom, či Wintour zmení názor, sa však dá len dohadovať. Hoci Kardashian skutočne patrí v súčasnosti medzi mediálne najslávnejšie tváre amerického šoubiznisu, módna ikona jej odmietla doposiaľ dať priestor na stránkach Vogue. Raper West to vraj vníma veľmi osobne, keďže sa považuje za priateľa Wintourovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #Kim Kardashian #Kanye West #titulná strana #Anna Wintour

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...