Justin Bieber údajne napadol vodiča limuzíny

Kanadský spevák Justin Bieber sa v stredu prihlásil na policajnej stanici v Toronte v súvislosti s incidentom z 29. decembra, počas ktorého so svojím sprievodom údajne napadol nemenovaného vodiča limuzíny.

30.01.2014 10:20
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber dorazil na súd do Toronta.
debata (2)

„Predstavitelia torontskej polície chceli, aby sa Justin Bieber dnes osobne dostavil do Toronta a čelil obvineniu z napadnutia v súvislosti s incidentom z 29. decembra, Očakávame, že sa táto záležitosť bude riešiť ako priestupok. Tvrdíme, že pán Bieber je nevinný,“ uviedol vo vyhlásení spevákov právny zástupca.

Devätnásťročný spevák pritom momentálne na Floride čelí obvineniam zo šoférovania pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičského preukazu a tiež z kladenia odporu pri zatýkaní. Biebera zatkli 23. januára v Miami Beach, keď sa pod vplyvom alkoholu a drog pretekal v obytnej zóne s r'n'b spevákom Khalilom, ktorý taktiež skončil za mrežami.

Modelka Chantel Jeffries so spevákom Justinom...
Spevák Justin Bieber počas jazdy na motokáre...
+6Speváka Justina Biebera sledujú desiatky...

Bieber najprv tvrdil, že nie je opitý, no počas výsluchu sa priznal, že pil alkohol, fajčil marihuanu a užil niekoľko liekov na predpis. Po zaplatení kaucie 2 500 dolárov ho prepustili, pričom formálne ho obžalujú 14. februára.

Spevák následne odcestoval do Panamy, no jeho zatknutie iniciovalo petíciu za jeho deportáciu z USA, ktorú podpísalo už viac než 100-tisíc ľudí. Pravdepodobnosť deportácie je však malá, keďže jeho obvinenia nie sú dostatočne závažné. Podľa amerických imigračných zákonov by mu hrozila deportácia iba v prípade, že by ho odsúdili za násilný čin alebo by strávil vo väzení viac ako jeden rok.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto #napadnutie #Justin Bieber #vodič limuzíny

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...