Nepolepšiteľný: Bieber šokoval fotkou, kde olizuje striptérke silikóny!

Speváka Justina Biebera sprevádza jeden problém za druhým, ale on očividne nemá v pláne polepšiť sa. Skôr naopak.

03.02.2014 00:00
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata

Americký bulvárny server TMZ.com priniesol najčerstvejší záber niekdajšieho detského miláčika, ktorý si získal milióny fanúšikov svojim anjelskym vzhľadom a nôtením na Youtube.

Odvtedy však už pretieklo dolu potokom veľa vody a dnes devätnásťročný Bieber sa skrátka nedokáže vmestiť do kože. Na spomenutom zábere ho zachytili ako s privretými očami bozkáva bradavku na odhalenom prsníku stiptízovej tanečnice.

Nie je sám – spoločnosť mu robí kamarát a príležitostný raper Khalil, ktorý bol prítomný aj pri nedávnom zatknutí v uliciach Los Angeles, keď Biebera prichytili pri nelegálnych pretekoch v športovom aute a našli mu v krvi alkohol aj drogy. Striptízovú tanečnicu údajne najali do nahrávacieho štúdia na párty, ktorú tam zorganizoval mladý spevák.

Bieber sa pritom len pred pár dňami musel dostaviť na súd do Toronta, kde ho obžalovali z útoku na šoféra limuzíny. V USA zase čelí problémom pre spomenuté zatknutie, jazdu pod vplyvom alkoholu, nelegálne preteky a tiež ho zažaloval sused, ktorému poškodil dom hádzaním surových vajec.

V USA už vznikla petícia, v ktorej bežní Američania žiadajú o deportáciu rozmaznanej hviezdy a od jej vzniku už počet podpisov presiahol vyše stotisíc. Zdá sa, že podobné aktivity má spevák hitu Believe na háku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #striptérka #nepolepšiteľný

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...