Keshinmu producentovi sa vyhrážajú smrťou, polícia to berie vážne

Producent americkej speváčky Keshy Dr. Luke, je podľa losangeleskej polície vo vážnom nebezpečenstve. Informoval o tom portál TMZ.

05.02.2014 01:38
Ke$ha Foto: ,
Speváčka Kesha na fotografii z novembra 2013.
debata

Niekoľko speváčkiných fanúšikov mu totiž prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter adresovalo viacero nepriateľských odkazov, v ktorých sa mu vyhrážajú smrťou.

Polícia berie hrozby vážne aj preto, že jeden z fanúšikov zverejnil producentovu adresu a telefónne číslo a vyzval ostatných, aby sa k nemu pridali a zabili ho. Polícia už začala pátrať po identite vyhrážateľov, ktorí mu v odkazoch sľubovali, že mu podrežú hrdlo, rozpárajú ho dlhým nožom a podobne.

Dr. Luke sa do nepriazne fanúšikov dostal po tom, čo speváčkina matka uviedla, že za zdravotné problémy jej dcéry, ktorá sa v súčasnosti lieči pre poruchy stravovania, sú zodpovední jej manažér a producent. Obaja ju vraj nútili chudnúť, čo ju dohnalo až k bulímii a anorexii.

Producent, rovnako ako aj manažér, však vyhlásenia interpretkinej matky o tom, že by boli zodpovední za stav svojej zverenkyne popreli. „Je smutné, že v čase, keď Kesha hrozne trpí a snaží sa liečiť, jej mama rieši celú vec cez médiá. Kesha má moju plnú podporu, prajem jej len to najlepšie a skoré uzdravenie,“ uviedol Dr. Luke v januári.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kesha #producent #anorexia #hrozby #vyhrážky smrťou

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...