Katie Holmes randí s Jamiem Foxxom, ale ešte to taja

Klebety o romániku medzi Katie Holmesovou (35) a jej hereckým kolegom Jamiem Foxxom (46) sa už v minulosti objavili a sú tu znova.

07.02.2014 09:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Teraz to však vyzerá tak, že nejde len o klebety. Nový párik sa vraj tajne stretával ešte počas Holmesovej manželstva s Tomom Cruisom (51). Na otázku, či spolu niečo majú, v bulvárnom stĺpčeku novín New York Post na túto otázku odpovedajú jednoznačne: Áno! Zdroje blízke herečke zistili, že herci majú k sebe stále bližšie, aj napriek tomu, že svoj vzťah stále nezoficiálnili.

Jamie Foxx. Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Jamie Foxx Jamie Foxx.

„Katie odletela do Kalifornie, aby bola po odovzdávaní cien Grammy s Jamiem uňho doma,“ povedal svedok a tiež vysvetlil, prečo sa na hudobnom odovzdávaní cien neukázali spolu. „Foxxa sprevádzala na Grammy jeho nádherná dcéra Corinne. S Katie trávil čas počas víkendu na Super Bowl, aj keď sa hry zúčastnili oddelene.“

Dôvod, prečo Holmes a Foxx začali hrať hru na schovávačku, je podľa svedka webstránky Page Six sám Tom Cruise (51). „James je opatrný, pretože má voči Cruisovi rešpekt,“ uzavrel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Foxx #rande #Katie Holmes

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...