Vianoce aj svadba odignorované, Cher sa nerozpráva so synom!

Medzi speváčkou Cher (67) a jej mladším synom Elijahom Blue Allmanom (37) je napätá situácia.

10.02.2014 10:00
Cher Foto: ,
Zdá sa, že Cher svoje súkromie nezvláda.
debata

Žiadne gratulácie, žiadne reakcie – údajne speváčka podľa Daily Mail jednoducho odignorovala jeho svadbu. Elijah to vyriešil po svojom a vzal si Nemku Marie-Angelu Kingovú (26) tajne – teda bez účasti svojej matky Cher.

„Nechcel som čakať na schválenie alebo blahoprianie, to som napokon nikdy v živote nerobil,“ vysvetlil hudobník. „Vždy som bol čierna ovca rodiny,“ dodal. On a celá časť rodiny z matkinej strany mali vždy rozdielne názory a predstavy o živote, takže zakaždým prišlo ku konfliktu. „Máme za sebou veľa problémov a ani momentálne to medzi nami nie je ružové,“ spresnil Elijah.

Možno by to mohlo byť lepšie, keby sa správali inak a na svojom vzťahu pracovali. Lenže stal sa opak a kríza sa prehlbovala. Už na Vianoce Cher nepozvala Elijaha a jeho ženu, čo ho teda poriadne rozčúlilo. Prostredníctvom Twitteru si vylial hnev, keď písal o „veľkej rodinnej lži“. Tento matkin ťah ho veľmi ranil.

„Som vianočný typ,“ povedal hudobník pre Daily Mail. A Cher ho nepozvala. „To bolo niečo strašné! Museli sme jednoducho prijať, že u nej nie sme vítaní.“ Novú fázu jeho života Cher jednoducho nezvládla. „Keď sa niekto ožení, chcel by tráviť čo najviac času s rodinou – najmä v tomto ročnom období a počas týchto špeciálnych sviatkov.“

Našťastie, s rodinou z otcovej strany si Elijah rozumie. Je synom nielen slávnej matky, ale aj hudobníka otca, Gregga Allmana (66), člena kapely The Allman Brothers Band. „Otcova rodina nám praje a zakaždým sa na nás teší,“ povedal. Podobný vzťah má Elijah aj so svojou starou mamou, matkou Cher, Georgiou Holtovou (87), ktorá mladomanželom popriať nezabudla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Cher #Elijah Blue Allman

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...