Dakota Johnson na margo pikantných scén: Nepoznám hanbu!

Americká herečka Dakota Johnson sa neobáva pikantných scén v pripravovanej filmovej adaptácii bestselleru Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej (2011), pretože vraj nepozná hanbu.

09.02.2014 01:40
Dakota Johnson Foto:
Herečka Dakota Johnson.
debata

„Nerobí mi problém urobiť čokoľvek. Mojim tajomstvom je, že nepoznám hanbu,“ prezradila pre magazín Elle filmová predstaviteľka hlavnej hrdinky románu – Anastázie Steelovej. Dvadsaťštyriročnú herečku údajne viac zaujímali emocionálne aspekty príbehu, než ktorákoľvek z erotických scén. „Keď som čítala knihu, zistila som, že ma viac zaujíma, ako sa vzájomne emocionálne trápia, a nie sexuálne scény. Myslím si, že ženy čiastočne chcú byť tým, čo muža zlomí,“ vysvetlila. V hlavnej mužskej úlohe, multimilionára Christiana Greya, sa v očakávanej snímke predstaví Jamie Dornan, pričom vedľajšie úlohy si zahrajú napríklad Marcia Gay Harden, Rita Ora, Dylan Neal, Eloise Mumford alebo Victor Rasuk. Film, ktorý režíruje Sam-Taylor Johnson podľa scenára Kelly Marcel, by sa mal dostať do kín cez valentínsky víkend v roku 2015.

Príbeh románu Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej sa sústredí na vzťah nevinnej študentky Anastázie Steelovej a multimilionára Christiana Greya. Kniha zaujala a podnietila sexuálne fantázie miliónov žien, a tak si vyslúžila aj záujem o filmové spracovanie. Autorka E. L. James pôvodne písala príbeh ako anonymná fanúšička upírskej ságy Twilight a postupne ho zverejňovala na fanúšikovských stránkach pod názvom Master of Universe. Hlavné postavy sa volali rovnako ako tie z Twilightu – Edward Cullen a Bella Swan. James svoje dielo neskôr prepracovala, rozšírila, premenovala a rozdelila na tri časti. Román obsahuje explicitné erotické scény s BDSM praktikami, s ktorými Anastázia súhlasí, aby mohla byť Christianovou partnerkou. Knihy vyvolali búrlivú diskusiu plnú protichodných názorov, no medzi ženami sú mimoriadne populárne. Z trilógie sa na celom svete predalo už vyše 70 miliónov kópií. Všetky tri časti už vyšli aj v slovenskom preklade.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Fifty Shades of Grey #pikantné scény

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...