Claudia Schiffer potrebuje sójové mlieko a veľa prechádzok

Nemecká modelka Claudia Schiffer prezradila, čo denne robí preto, aby bola aj v 43 rokoch stále pekná.

17.02.2014 06:22
Claudia Schiffer Foto:
Claudia Schiffer.
debata

Prioritou 43-ročnej supermodelky je ostať fit a zdravá. Dosahuje to zdravou stravou a dlhými prechádzkami na čerstvom vzduchu. Čiže žiadne drastické spaľovanie kalórií vo fitnescentre.

Pre FemmeActuelle.fr Schiffer prezradila: „Dbám o svoje telo, a podľa toho aj chvalabohu vyzerá. Čo sa týka výživy, som závislá na sójovom mlieku s ovocím – to musím mať každý deň na raňajky. Pijem veľa vody a trénujem tak často, ako môžem. Extrémnym športom sa však nevenujem. Radšej volím pravidelné prechádzky aj v prípade, že vonku je zima – to je pre telo a pokožku zdravé,“ presviedča. Okrem toho sa modelka pokúša čo najčastejšie uvoľniť, vďaka joge pracuje na svojom dýchaní. „Milujem prestávky bez stresu,“ dodala.

Blonďavá kráska, ktorá prednedávnom priniesla na trh radu šampónov Essence Ultime pre Schwarzkopf, priznala, že k starostlivosti o jej dlhé vlasy nemôže chýbať olejček. Na otázku, čo robí s vlasmi, že ich má vždy také lesklé, Schiffer odpovedala: „Mám suché vlasy, takže je to jednoduché. Starám sa o končeky – doprajem im vlasový alebo telový olej a čo sa týka farby, okrem špeciálneho šampónu používam ochranný sprej, ktorý vlasy chráni navyše aj pred UV žiarením.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #prechádzka #skrášľovanie #sójové mlieko

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...