Ideálna Kardashian? Na tvári má kilo mejkapu, zado(če)k jej narástol

Televízna celebrita Kim Kardashian má aj horšie dni. A paparazzovia ich s radosťou zachytia.

13.02.2014 00:00
debata
Televízna celebrita Kim Kardashian v uliciach... Foto: Profimedia.sk
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian v uliciach Los Angeles. Paparazzovia si všimli hrubú vrstvu mejkapu, ktorou mala natretú tvár.

Počas uplynulého týždňa sa hviezda reality-šou Keeping up with Kardashians viackrát objavila v uliciach Los Angeles. Reportéri ju tentoraz zachytávali v menej nelichotivých momentkách.

Brunetka, ktorá z diaľky pôsobí akoby mala bezchybnú olivovú pleť, sa tentoraz celkom jasne prezentovala s výrazným líčením na tvári. Americké médiá prirovnali jej tvár k pocukrovanému koláču, narážajúc na hrubú vrstvu krému a púdru. Mimoriadne silnú vrstvu si Kim naniesla aj na svoje výrazné, umelými trsmi vylepšené mihalnice.

Za svoje plné krivky je obdivovaná. Tento záber... Foto: Profimedia.sk
Kim Kardashian Za svoje plné krivky je obdivovaná. Tento záber však veľa pochvál televíznej celebrite Kim Kardashianovej nepriniesol.

Už deň predtým sa však matka dcérky North a snúbenica rapera Kanyea Westa dostala na stránky novín a portálov, keď ju fotografi zachytili v tesných béžových nohaviciach. Pohľad na plné krivky doposiaľ podnecoval skôr pozitívne hodnotenia a chvály, že je Kardashian vzorom pre mnohé kyprejšie ženy – tentoraz sa to však nezaobišlo bez kritiky.

Pozadie televíznej hviezdičky vyzeralo v tesných nohaviciach skutočne masívne. Niektoré médiá začali špekulovať, či sa ku Kim nevrátili tvrdým tréningom likvidované kilogramy po pôrode. Kardashian sa k tomu odmietla vyjadriť.

debata chyba
Viac na túto tému: #zadoček #Kim Kardashian #mejkap #kritické momentky

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...