Nebola to len aféra! Rupert Sanders nevie na Stewartovú zabudnúť

Manželstvo režiséra filmu Snehulienka a lovec, Ruperta Sandersa a Liberty Rossovej skončilo po jeho afére s 23-ročnou hlavnou predstaviteľkou, Kristen Stewartovou.

14.02.2014 06:00
Rupert Sanders - Liberty Ross Foto:
Rupert Sanders na archívnej fotografii s bývalou manželkou, modelkou Liberty Rossovou.
debata

Vybuchla v júli 2012 a odvtedy nevie režisér na mladú herečku zabudnúť. Svedok pre RadarOnline.com oznámil: „Zničila mu rodinu. A on, hoci povedal, že tá aféra nebola dobrá myšlienka a veľmi ju oľutoval, city ku Kristen ani dnes nedokáže prekonať. Bol do nej zamilovaný dokonca skôr, ako niečo spolu mali. Odvtedy sa myšlienok spájajúcich s ňou nevie zbaviť.“

42-ročný režisér je vraj so Stewartovou stále v kontakte. Tá sa v máji 2013 rozišla s dlhoročným priateľom, hercom Robertom Pattinsonom, po tom, čo aféra vyplávala na povrch – Pattinson sa jej snažil odpustiť, nakoniec sa však rozišli aj oni. A Sanders stále dúfa v budúcnosť s tmavovlasou kráskou.

V najnovšom vydaní časopisu Marie Claire Stewart jasne povedala, že žiadnu zo svojich predchádzajúcich chýb neoľutovala a svoje srdce nevie kontrolovať. „Stojím si za každou chybou, ktorú som spravila,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Liberty Ross #Rupert Sanders #milenecká aféra

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...