Sharon Stone: Starnúť? V 40-tke som pre vrásky preplakala hodiny

Zmieriť sa so starnutím nie je jednoduché ani pre obyčajnú ženu. Ak je tá žena ešte aj hollywoodska hviezda, môže to byť poriadny problém. Sharon Stone o tom vie svoje.

21.02.2014 07:00
Sharon Stone Foto: ,
Herečka Sharon Stone.
debata

V rozhovore pre magazín Shape sa 55-ročná hollywoodska diva zdôverila, že proces starnutia nezvládala vždy jednoducho. Pri oslave svojej štyridsiatky sa údajne zamkla v kúpeľni s fľašou vína, začala plakať a potom si vo zväčšovacom zrkadle skúmala podrobne tvár a vrásky.

„Plakala som a plakala a potom som si povedala, že začínam starnúť. A opýtala sa seba samej, ako chcem, aby to celé prebiehalo,“ uviedla v interview. Rozhodla sa vraj, že bude starnúť ako tanečnica. „Chcem si udržať telo v takej forme. Chcem pracovať, chcem tancovať a naťahovať sa. A tiež chcem chodiť do posilňovne,“ vysvetlila.

Hviezda filmu Základný inštinkt tiež priznala, že takmer úplne zo svojho života vyradila alkohol. „Milovala som víno, ale teraz ho takmer vôbec nepijem. Od určitého veku sú ženy, ich tváre, ich krky, ich prsia z vína opuchnuté,“ vyhlásila Stone, ktorá na titulnej strane magazínu Shape zapózovala len v žltých bikinách a sieťovanom tope.

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #starnutie #Sharon Stone #Shape

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....