One Direction túžia pracovať s Pharellom. Už plánujú výlet za ním

Britsko-írska skupina One Direction by rada spolupracovala s americkým producentom, rapperom a spevákom Pharrellom Williamsom.

24.02.2014 10:00
One Direction Foto: ,
Kapela One Direction v kompletnom zložení - zľava: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson.
debata

Členovia formácie svoje plány so spoluautorom hitov ako Blurred Lines Robina Thickea či Get Lucky francúzskeho dua Daft Punk prezradili v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Capital London.

„Môžem potvrdiť, že sa priatelíme,“ uviedol Liam Payne, ktorého doplnil kolega Niall Horan. „Píšeme veci na nový album a dúfame, že Pharrell s nami bude pracovať, ak to Liam bude chcieť. Urobíme si výlet do Ameriky za pánom Pharrellom Williamsom a napíšeme spolu niečo,“ dodal.

Payne tiež prezradil, že skupina pracuje na dvanástich skladbách, ktoré by sa mali nachádzať na ich očakávanom štvrtom albume.

Formácia One Direction sa naposledy stretla s Pharellom na vyhlásení cien Brit Awards minulý týždeň v stredu. Vtedy tiež kvinteto získalo sošku v kategórii Britské video roka a druhý rok po sebe im udelili cenu aj za globálny úspech.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #spolupráca #One Direction #Pharell Williams

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...